Així com quan arribàvem a Manchester rebíem bones noticies esportives, la noticia que vam rebre de camí a casa era que hi havia un incendi a l’Alt Empordà. Cap de nosaltres érem conscients del que passava.

A Bolton vam deixar amb tristesa una gent amb la qual hem conviscut durant 3 setmanes. Amb ells hem jugat a futbol, hem aprés anglès i també hem fet nous amics i amigues. Voldria donar les gràcies a les famílies que ens han acollit, al director que ha portat sobre rodes el programa de futbol, i als quatre monitors que han vetllat per a què a tots nosaltres no ens faltés de res.

El meu objectiu, i alhora la meva tasca és fer que l’estada dels nanos de ITW sigui una experiència inoblidable. Hem dono per satisfet. Puc afirmar que tots els 17 que vam marxar el dia 1 de juliol, recordaran molt aquestes tres setmanes.

Un cop aterrats tots teniem ganes de veure la nostra gent i poder-los explicar com havia anant tot. Però abans vam tenir uns minuts de despedides. Tots i cada uns de l’expedició futbolística anglesa ens vam fondre en una abraçada, ens vam desitjar el millor i també vam acordar que ens tornarien a trobar.

Avui hem sabut que tenim el l’incendi sota control.Imagen

Anuncis