Etiquetes

, ,

Avui ha fet un sol digne d’estiu, propi de juliol. No se si és casualitat o no, però les tres excursions han estat assolellades. Avui però, només ens era necessari per la primera part.

Després de què els group leaders escoltéssim les instruccions de l’Stuart, pel que fa l’organització dels grups i els horaris de les activitats, un bus ens ha portat cap a Trafford Centre, l’ immens centre comercial de Manchestter.
La majoria de nens han visitat les botigues de moda, d’esports i de musica i videojocs. Alguns han comprat samarretes de futbol, roba moderna i accessoris per els seus reproductors de música, d’altres han apostat per no descuidar-se dels records per la família o amics.

Sobre la una ens dirigíem cap al mític estadi del Manchester United. Un cop hem baixat de l’autobús hem aprofitat per dinar i entrar a la botiga a comprar merchandising dels red devils. A les dues, els monitors han repartit les entrades del museu i de l’estadi. El nostre tour començava a les 15.20, així que hem tingut una horeta per visitar el museu detalladament. Quan ha estat l’hora, un entranyable, però alhora estrany guia, ens esperava a l’inici del recorregut de l’estadi per mostrar-nos els millors racons d’Old Trafford.

Durant el tour, el guia ha posat especial interès en la part històrica més emotiva del club. Ens ha explicat el desastre de Munic. Corria l’any 1958 quan una tragèdia va sacsejar el món del futol. L’avió que transportava la plantilla del Manchester va patir un accident en que van perdre la vida 23 persones, comptant-hi futbolistes, tècnics i personal aeri. Molts diuen que aquell equip, conegut com els Busby Babes, hauria estat el millor equip de l’història.

Després d’aquesta part històrica, els vestidors i la zona de banquetes han servit per descobrir-nos altres curiositats i fer-nos un grapat de fotos d’un estadi amb més de cents anys d’història i que estava sent engalanat per acollir alguns dels partits de futbol de les olimpíades de Londres.

 

Anuncis