Permeteu-me passar per alt el dimarts, ja que fou exactament igual que el de la primer setmana i dedicar aquesta publicació al dia d’ahir.

La valoració conjunta que hem fet avui tots els group leaders fent una cafè al Rijo sobre la sortida portada a terme ahir a la ciutat de Blackpool no pot ser més positiva. De nou, els mateixos factors que destacava l’estiu passat han tornat a ser determinants.

L’Stuart deia aquest matí, que el pitjor lloc on una persona pot estar quan plou és a Blackpool. Doncs afortunadament per nosaltres és el segon any consecutiu que ens fa molt bon temps. Excepte els moments que bufava força el vent, el sol va estar present tot el dia, i nomes amb això ja vam tenir el dia solucionat.

Sense el director del curs al capdavant, però amb molts de nosaltres allà presents, vam utilitzar la mateixa formula d’organització que l’any passat i va ser de nou tot un èxit. Vam donar llibertat als majors de 14 anys, però els vam exigir que retornessin periòdicament al punt de reunió. Vam agrupar als menuts i els vam adjudicar un monitor o bé un dels professors d’anglès. De manera autònoma o bé en companyia dels responsables, a cada hora marcada pels adults, es podia comprovar que tothom respectava els horaris pactats.

Per últim torno a destacar que els nois i noies van tenir una actitud exemplar, van disfrutar d’allò més i van acabar esgotats, com va quedar demostrat durant el viatge de tornada amb autocar

Anuncis