Avui en Bernat i jo hem tingut el dia lliure. Tots els nanos, afortunadament, tenien plans amb les seves respectives famílies. Tot i tenir el dia lliure, hem acabat anant al Bolton Arena. Aquest cop el futbol no n’era el protagonista. Una causa benèfica ens ha portat a participar en una cursa. En Bernat, l’Andre, la Della, la Kate i jo hem corregut 5 km. La One Bolton 5km és una cursa que recull diners per la pobresa.


Mai havia participat en una cursa així. Més enllà de l’èxit esportiu, quan acabes et sents millor. He fet esport per una bona causa. No serà l’últim esdeveniment semblant en el que prendre part, ja que ha estat molt gratificant.

Quan hem arribat a casa hem anat de pet a la dutxa. Ja que ens hem mullat una miqueta, i alhora hem quedat ben enfangats.
La tarda l’hem dedicat a veure la final de Wimbledon. En bernat i jo estàvem tant segurs d’en Roger Federer, que ens havíem jugat cuinar una paella. Afortunadament la nostra host family no descobrirà com de dolents som a l’hora de cuinar.

Anuncis