Etiquetes

, ,

Ahir el dia va ser molt semblant al de dijous. Llarg igual. Les úniques coses que van variar van ser el dinar i l’activitat del vespre.
La combinació d’anglès i futbol mai varia i mentre un grup entrena l’altre fa classe.

Per dinar vam menjar un plat de pasta. És curiós com preparen el plat. Tenen la pasta bullida, la posen en una mena d’escorredora petita amb una nansa i aquest va a parar dins d’un recipient amb aigua molt i molt calenta, així la pasta s’escalfa. Aquesta vegada ho vam poder combinar amb salses, una d’elles amb trossos de pollastre, i l’altra amb verdures. Jo vaig triar la primera.

Després de l’entrenament de la tarda, els monitors van tornar a repartir el berenar. Pel meu gust, els anglesos posen massa mantega.
Els monitor van aprofitar la tarda per organitzar les activitats. Pels de multi esports, els van preparar un partit de beisbol. Mentre que als futbolistes els van repartir en quatre equips i els van organitzar un torneig de futbol 7.

A les 8, i després d’una merescuda dutxa, tots ja ens dirigíem cap a les respectives famílies.

Avui divendres l’Stuart de bon matí ja ens ha avisat de que les prediccions meteorològiques a Bolton anunciaven molta pluja per avui i demà. Tenien tota la raó. Quin fart de ploure. Tot i això no ha trastocat els plans, ja que els de multi esport han anat a la bolera aquest matí mentre els futbolistes eren a classe.

Una cheese burger amb patates ha estat el menú d’avui.

A la tarda els de futbol tenien programada una activitat d’exercicis físics, els anglesos en diuen football fitness i consisteix bàsicament en exercicis per no perdre la forma física. Com que plovia a bots i a barrals, els han pogut fer en una de les pistes de tenis coberta.

Quan hem arribat a la família, en Paul havia sortit a buscar el sopar. Ha anat a buscar fish&chips, és veu que és una tradició catòlica menjar-lo el divendres.

Després de sopar en Bernat i jo ens hem assegut al sofà amb en Paul i hem vist com, 74 anys després, un britànic arribava a la final del prestigiós torneig de tenis de Wimbledon. Quina llàstima que sigui escocès. A l’Andy Murray diumenge l’espera el que és per mi el jugador més complet de l’ATP, en Roger Federer.

Anuncis