Etiquetes

, , ,

Dia especial pel grup de futbol. El gran grup s’ha vist partit. Avui fèiem excursió i la gent de multi-sports ha anat a The Crockytrail, que es tracta d’una pista d’aventura a l’aire lliure d’una milla de llarg amb un munt d’activitats al llarg del camí. Hi havia laberints, gronxadors, tobogans, ponts, túnels, etc.

El futbolistes han tingut l’oportunitat d’entrenar a la ciutat esportiva dels campions de la Premier, el Manchester City. En Jim i en Jack han dissenyat una sessió d’entrenament per els nostres nanus. L’entrenament ha consistit en un escalfament, uns exercicis d’habilitat i el treball d’uns aspectes tàctics. També han tingut temps per uns exercicis de xuts a porteria. Per acabar l’entrenament han fet un partidet.

Un cop tots han passat per la dutxa, ens hem enfilat de nou al bus, on tots ells han deborat el packed lunch. Sobre dos quarts de dues hem arribat a Anfield.

L’estadi del Liverpool és per mi un temple del futbol. Un entranyable estadi de futbol amb molta historia. Gaudir d’un partit en directe ha de ser com tocar el cel amb les mans. Un any més he de dir que espero tenir l’oportunitat de fer-ho algun dia.

Primer hem passat per la botiga i després hem fet la visita a l’emblemàtic Anfield. Una visita que he trobat genial. Tres guies ens han acompanyat durant tot el tour, ens han explicat aquelles coses més importants de l’estadi i també han respòs amablement totes aquelles preguntes que els nanus formulaven. No descriuré les diferents parts interiors que hem visitat. S’ha de viure, s’ha de veure.

Un cop acabat el tour hem visitat el museu, on el que més m’agrada és la petita sala on es projecta un documental de la cadena sky que relata tot el que va viure l’equip en la final de la Champions d’Istambul de l’any 2005, famosa per una remuntada esplèndida i on un porter en va ser l’heroi final.

A les cinc de la tarda arribàvem al Bolton Arena per marxar després cap a casa a descansar i carregar piles per l’endemà.

Anuncis