Ahir vam tenir un dia llarg. Estic convençut que poc després d’arribar a casa, els nanus no van tardar massa a anar a dormir. Si en Bernat i jo estàvem cansats, imagineu-vos ells. Van pencar de valent.

Al matí vam ser al camp de futbol del costat del Bolton Arena donant un cop de mà al grup de monitors que tenien preparades les activitats esportives del grup de multi-sports, sense perdre de vista mai els tres menuts que teníem fen futbol. Tant al cricket com al beisbol la Carlota va demostrar la seva gran habilitat.

El dinar d’ahir va ser tot un èxit, ja que combinava pizza i patates fregides, tot i que de pizza segur que n’hem menjat de més bones. Ara bé, ningú es va queixar.

Ben dinat vam ser a l’oficina de l’Stuart preparant coses i acabant de perfilar la sortida de la primera setmana, entre d’altres coses. Finalitzada la sessió de futbol de la tarda, els nanus es van dirigir cap als vestidors a dutxar-se. Després van tornar cap al Rijo Café per berenar. Els monitors els van donar un sandvitx, una bossa de patates i una ampolla d’aigua a cada un. Sobre les sis de la tarda van dirigir-se cap a les pistes d’atlestisme, on repartits en equips van competir en unes olimpíades. Hi havia quatre proves que tots els membres de l’equip van haver de fer per obtenir una puntuació.

A les 20.00h tots érem al hall del Bolton Arena esperant que les famílies o els diferents mitjans de transport ens portessin a casa.

Anuncis