APOEL 0-3 Real Madrid (Champions League)

Ahir apuntava el favoritisme del Madrid de cara a aquesta eliminatòria. Els xipriotes van aguantar 75 minuts. Cal dir que durant tot el partit els blanc van crear perill i que l’APOEL no li va quedar més remei que defensar-se.  Però no va ser fins l’últim quart d’hora que el Madrid va materialitzar les seves ocasions.

Kaka en una jugada personal per la banda va trobar l’espai necessari per centrar-li una pilota a Benzema, aquest va llançar-se en planxa per desviar lleugerament la pilota i obrir la llauna, 0-1.  En el segon gol va ser Marcelo que marxant per velocitat per banda va entrar a l’àrea va arribar a la línia de fons, on tot i ser objecte de penal, va poder acabar centrant endarrere i cap al mig perquè a plaer Kaka fos qui poses el 0-2. Finalment, i en una jugada molt semblant als dos primers gols, era Ozil qui per l’altre banda marxava sol, aixecava el cap i veia com Benzema una vegada més es desmarcava, el turc va centrar amb l’exterior del peu una pilota rasa entre la defensa i el porter que el francès nomes va haver d’empènyer. 0-3 i feina feta.

El Madrid va demostrar novament que en te prou ens pocs minuts per golejar a qualsevol competició, sigui quin sigui el rival.

Foto: AFP

Anuncis